Payroll voor werkgevers

Wil jij zo weinig mogelijk tijd kwijt zijn aan personeelsadministratie en wil jij meer flexibiliteit? TOSS is specialist in het bieden van passende personeelsoplossingen.

Waarom kiezen voor payroll?

 Beperken van werkgeversrisico’s;
 Geen tijd meer kwijt aan personeels- en salarisadministratie;
Tot 3 jaar flexibel inzetten van personeel;
 Alles goed geregeld voor jouw medewerkers.

image

Zo werkt payroll

Payroll heeft alles met flexibilisering van jouw personeelsbestand te maken. Jij geeft jouw werkgeversverplichtingen op het gebied van jouw personeel uit handen aan TOSS.

TOSS voert de personeels-  en salarisadministratie voor jou uit en is verantwoordelijk voor de juridische en fiscale onderdelen van het werkgeverschap. De payroll werknemer staat daarmee op de loonlijst van TOSS. Door de payrollconstructie is de medewerker tewerkgesteld bij jou, als inlener.

  1. Jij houdt meer tijd over voor jouw onderneming omdat wij alles wat te maken heeft met jouw medewerkers en de administratieve, fiscale en juridische afhandeling overnemen;
  2. Wij zijn op de hoogte van de juiste wet-en regelgeving. Betaling van het loon en de wijzigingen omtrent wetgeving en CAO houden wij voor jou in de gaten;
  3. Doordat wij het juridisch werkgeverschap overnemen, beperk jij de werkgeversrisico’s en heb jij bijvoorbeeld geen kosten bij ziekte;
  4. Meer flexibiliteit: Staan jouw medewerkers bij TOSS op de loonlijst, dan heb jij meer mogelijkheden voor aanbieden van het aantal contracten aan de medewerkers.
  • Adviseur: bij ons team van specialisten kan jij terecht voor een kundig en eerlijk advies over CAO, HR, wettelijke – en juridische zaken. Wij nemen de tijd en denken in het belang van jouw organisatie met jou mee.
  • Portal: Middels de portal kom jij gemakkelijk in contact, krijg jij snel antwoord en heb jij 24 uur per dag een actueel overzicht van jouw personeel, de kosten, de status van betalingen en de facturering;
  • Fiscaal, juridisch en financieel neemt TOSS alles voor jou uit handen.

De kosten van onze dienstverlening

Ons payroll tarief bestaat uit verschillende onderdelen. De opbouw wijkt af per klant vanwege specifieke branche/ sector regelingen vanuit CAO en/of de Belastingdienst. Daarom noemen wij geen gemiddelde kostprijs. Wat wel vast staat is dat jij ons betaalt per gewerkt uur van de medewerker inclusief alles.

De tariefopbouw is een ingewikkelde berekening. Hiernaast vind je een opzet van de kostprijs. Een uitgebreide toelichting vind jij bij ons payroll tarief.

Neem contact op met een van onze adviseurs en ontvang binnen een dag een offerte van gespecificeerd op de personeelsoplossing voor jouw onderneming.

image

Ervaringen

Dennis – Tuinonderhoud

Als eigenaar van een bedrijf in tuinonderhoud zocht ik hulp voor de extra aanvragen die binnenkwamen. Ik had geen idee wat ik hier eigenlijk allemaal voor moest regelen! TOSS adviseerde mij over de beste personeelsoplossing. Nu hoef ik minder om te kijken naar personeelszaken en ben ik blij met de flexibiliteit.

image

Vragen over onze payroll dienstverlening?

Onze adviseurs zijn beschikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur.
Zit jij toch met spoed te wachten op een antwoord?
Stuur ons dan een WhatsApp!

 Stuur ons een bericht via WhatsApp
 Bel ons op 020 204 45 53
 Mail naar sales@toss-group.com

Neem contact met ons op