Over TOSS

Elke werknemer verdient een werkplek waar alles goed geregeld is. Of dit nou op kantoor is, in de keuken of achter het stuur. Als ondernemer wil jij jezelf niet afvragen of de administratie klopt. Daarnaast wil je niet continue bezig zijn met de vraag of jouw werknemer zijn of haar loon op tijd betaald krijgt.  

Bij TOSS maken wij werkgeverschap makkelijk en duidelijk. Zo focus jij als werkgever op dat wat jij graag doet en weet jij dat alles rondom jouw werknemers goed geregeld is.  

Toegewijd team en duidelijke communicatie

Ons team is toegewijd, behulpzaam en werkt samen met een zeer gekwalificeerde partij met hoog opgeleide consultants. Onze specialisten staan klaar voor al jouw vragen over CAO, HR, wettelijke – en juridische zaken. Wij hebben de nodige keurmerken en certificaten zoals SNA en WKA op zak en automatiseren wat wij kunnen om zo efficiënt mogelijk te werken. 

Daarbij houden wij van duidelijke taal. Korte lijnen qua communicatie, een vast contactpersoon en de garantie dat er voor het einde van de dag een antwoord op jouw vragen is. Zo kost het voor ons beide het minste tijd en geld! 

Onze kernwaarden

1.
Toegewijd

Wij luisteren, nemen de tijd en zetten ons 100% in voor een hoge kwaliteit en efficiënte service. Wij voelen ons betrokken en communiceren toegankelijk voor iedereen.

2.
Ervaren

Met ruim 20 jaar ervaring weten wij in te spelen op uiteenlopende situaties en vinden wij altijd een passende oplossing voor jouw vragen rondom personeel.

3.
Betrouwbaar

Niet alleen hebben wij de nodige certificeringen op zak. Wij streven naar een prettige, langdurige samenwerking met onze relaties op basis van wederzijds vertrouwen. Eerlijk en transparant zijn vinden bij belangrijk.

4.
Behulpzaam

Wij denken met jou mee, kijken vooruit en zorgen voor een tijdige afhandeling en antwoord op jouw vragen.

Ons team

Nie van de Kemp
Nie van de Kemp
Sales Consultant
Tresyanti Goossen
Tresyanti Goossen
RSA - Payroll Consultant
Aliyah Kerrebijn
Aliyah Kerrebijn
Junior Marketeer
Tessa Heida
Tessa Heida
RSA - Payroll Consultant
Herbert Krabbe
Herbert Krabbe
Senior Payroll Consultant (teamleider)
Michelle Neeft
Michelle Neeft
Junior Marketeer
Stephanie Miller
Stephanie Miller
Payroll Consultant
Wendy David Richard
Wendy David Richard
Business Consultant

Heb jij een vraag?

Onze adviseurs zijn beschikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur.
Zit jij toch met spoed te wachten op een antwoord?
Stuur ons dan een WhatsApp!

 Stuur ons een bericht via WhatsApp
 Bel ons op 020 204 45 53
 Mail naar info@toss-group.com

Neem contact met ons op