Ondernemen in en met België

Is jouw bedrijf in Nederland gevestigd en wil je iemand vanuit België aannemen? TOSS biedt de Belgische oplossing. Ondanks dat Nederland en België tegen elkaar aan liggen, ligt de wijze van verwerking van salarisadministratie ver uit elkaar. TOSS biedt salarisadministratie en payroll services aan. Deze services kunnen wij ook aanbieden indien België hierbij betrokken is.

De voordelen:

Jij bespaart tijd en geld;
Jij weet zeker dat de juiste wet- en regelgeving wordt toegepast;
Jij hoeft geen tijd kwijt te raken voor expertise in België;
Eén inlog voor je gehele administratie in België en Nederland.

image

Iemand uit België inhuren?

TOSS kan je daarbij helpen door ervoor te zorgen dat de fiscale en administratieve afhandeling correct wordt geregeld. Voor je iemand aan kan nemen heb je een vestiging in België nodig. De hoofdzetel zoals ze dit in Belgie noemen, ligt voor jou in Nederland.

Een Loonsecretariaat moet worden ingeschakeld. Om jou veel uitzoekwerk te besparen hebben wij dit al gedaan.

Samen met onze Belgische partner regelen wij de administratie en zie jij middels één inlog de gegevens van de Belgische salarisadministratie. Indien jij jouw Nederlandse salarisadministratie ook uitbesteed aan TOSS, zie jij jouw hele salarisadministratie voor het hele personeelsbestand via één inlog.

Is de afdeling in België jouw enige onderneming of is het een aparte afdeling? In beide gevallen verzorgt TOSS de salarisadministratie voor jou. Het opzetten of enkel de maandelijkse verloning wordt gedaan door een groot team van zeer goed opgeleide specialisten. In Nederland eisen wij heel wat van de salarisadministratie, bij onze partner in België is dat niet anders. Voor ons is dit een vereiste voor de samenwerking met hen.

Heb jij maar één iemand (die woont en werkt in België) in dienst voor jouw Nederlandse onderneming? Dan kan dit interessante fiscale voordelen opleveren. In Nederland kijkt men naar de totale loonsom, in België zijn er fiscale oplossingen voor een Nederlandse onderneming die een Belgisch persoon inhuurt, in dienst heeft of -neemt.

Die ene Belgische freelancer, de verwerking van de Nederlandse onderneming in België of de Belgische onderneming, TOSS verzorgt het. Jij hoeft geen tijd kwijt te raken voor expertise in België, wij verzorgen alles voor jou.

Heb jij een vraag over ondernemen in en met België?

Onze adviseurs zijn beschikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur.
Zit jij toch met spoed te wachten op een antwoord?
Stuur ons dan een WhatsApp!

 Stuur ons een bericht via WhatsApp
 Bel ons op 020 204 45 53
 Mail naar sales@toss-group.com

Neem contact op