Internationale salarisadministratie

Heeft jullie organisatie ook vestigingen in het buitenland? Het uitbesteden van de internationale salarisadministratie is in goede handen bij TOSS.

Waarom besteed jij de internationale salarisadministratie uit:

 Één aanspreekpunt;
 Samenwerkingen met partners wereldwijd;
 Één systeem met één inlog voor jou gehele administratie;
 Kennis en ervaring met regelgeving binnen diverse landen.

image

Het samenbrengen van jouw personeels- en salarisadministratie

Vaak is er binnen een internationaal bedrijf één centraal aanspreekpunt verantwoordelijk voor het gehele proces rondom de personeels- en salarisadministratie van de medewerkers over alle landen waar jullie bedrijf actief medewerkers in dienst heeft. 

De medewerkers in het andere land moeten hun gegevens kunnen inzien en jullie willen vanuit de centrale afdeling inzage hebben in de kosten en andere medewerker gerelateerde zaken. Hiervoor moeten er korte lijnen zijn tussen de salariskantoren en de vestigingen in de andere landen. 

Het coördineren van de internationale salarisadministratie kost op deze manier veel tijd en er komen vaak veel handmatige acties bij kijken. 

TOSS kan het centrale aanspreekpunt worden in dit proces. Met ons systeem krijg jij één inlog waarmee jij de salarisadministratie documenten voor de medewerkers in Nederland terugvindt plus die van de andere landen. Ons systeem biedt de mogelijkheid om voor alle medewerkers uit Nederland of de andere landen gebruik te maken van ons systeem op het gebied van performance-, verzuim– en opleidingsmanagement. Zelfs werving en selectie is mogelijk via ons systeem.

Alles staat in het Engels en alle financiële gegevens kunnen zelfs in één overzicht worden aangeleverd.

Wij hebben samenwerkingsverbanden met salarisadministratiekantoren in bijna alle landen. Deze partners leveren op afgesproken wijze zaken aan die in ons systeem komen te staan.

Maandelijkse mutaties worden bij ons aangeleverd middels de portal/ ticketsysteem of e-mail. Wij coördineren dit vervolgens met onze partner.

Onze portal richten wij zo in dat jij naast de loonstroken van de medewerkers in Nederland ook de loonstroken vanuit bijvoorbeeld Frankrijk, China, Australië, Duitsland en Canada ziet.

Doordat ons team van consultants ruime ervaring heeft op het gebied van salarisadministratie in verschillende landen is dit voor ons geen ander proces dan de salarisadministratie voor Nederland. Net als voor de Nederlandse service zijn onze consultants altijd bereikbaar en beantwoorden voor het einde van de dag jouw vraag met een kundig antwoord.

Indien er wijzigingen plaatsvinden in één van de betreffende landen op het gebied van verloning en/of heffingen, dan informeren wij jou hier over.

Heb jij een vraag?

Onze adviseurs zijn beschikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur.
Zit jij toch met spoed te wachten op een antwoord?
Stuur ons dan een WhatsApp!

 Stuur ons een bericht via WhatsApp
 Bel ons op 020 204 45 53
 Mail naar sales@toss-group.com

Neem contact met ons op