Veelgestelde vragen van werkgevers

Dit moet uiterlijk vóór de tweede dag van de nieuwe maand als het variabele uren zijn. Gaat het om mutaties die boven op het afgesproken salaris komen zoals onkosten of meer uren? Dan ontvangen wij die graag voor de 20ste van de maand. Alle mutaties die later worden aangeleverd worden in de volgende periode verwerkt.

Of de medewerker recht heeft op doorbetaling, de hoogte en de duur ervan hangen allemaal af van het soort contract dat jij met ons hebt. In principe staat dit in de inleenovereenkomst. Het blijft altijd een vervelende situatie en TOSS helpt jou graag hierbij. Aarzel niet om contact op te nemen met ons via de portal, info@toss-group.com of WhatsApp.

Wij kunnen dit zeker regelen. Echter, dit moet jij altijd op papier aan ons doorgegeven. Daarbij adviseren wij dit op papier vast te leggen met de medewerker.

Wanneer moet ik de factuur betalen? Wij hebben een vaste betaaldatum in de maand en dat is de 25ste. Valt de 25ste in het weekend of op een nationale feestdag, dan wordt er de eerst mogelijke dag ervoor betaald.

In de inleen overeenkomst zijn wij een betaaltermijn overeengekomen. Deze dient gehanteerd te worden. Lukt dit niet, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons.

De medewerker heeft recht op 25 vakantiedagen bij een 40 – urige werkweek als de CAO NBBU van toepassing is op de arbeidsovereenkomst.

Indien jij als inlener een andere cao hanteert die meer dagen voorschrijft 25, dan is dat aantal van toepassing.