Arbodienst service met verzuimverzekering

Heb jij werknemers in dienst? In dat geval ben jij voor hen verantwoordelijk. Naast dat jij een goede werkgever wilt zijn brengt dit wettelijke verplichtingen met zich mee.

Zeker als jij net een bedrijf opstart of een paar medewerkers in dienst hebt, is een verzuimverzekering een dure maar toch bijna onoverkoombare kostenpost.

TOSS biedt ondersteuning met onze Arbodienst service.

De voordelen van onze Arbodienst service:

Verzekerd van de juiste stappen tot re-integratie;
Begeleiding bij ziekte via een van onze casemanagers waar jij alleen voor betaald als een medewerker daadwerkelijk ziek is;
Advies op maat van onze casemanagers passend bij jouw bedrijf.

image

Arbodienst service en verzuimverzekering bij TOSS

Wettelijk gezien ben je verplicht om jouw medewerkers twee jaar lang (of tot aan het einde van het contract als deze korter is dan twee jaar) door te betalen. Dit heet loondoorbetalingsverplichting. Dit is een fors risico en dit risico kun je ondervangen met een verzuimverzekering.

De wet Verbetering Poortwachter verplicht jou als werkgever om jouw ‘zieke’ medewerkers correct te begeleiden.

Een Arbodienst is een verplichting en begeleidt jou om de medewerkers weer z.s.m. terug op de werkvloer te hebben. Daarnaast helpen zij om mogelijk verzuim te voorkomen.

Kies jij voor de Arbodienst service via onze verzekeringspartner, dan ben jij verzekerd van het feit dat een loonsanctie vanuit het UWV niet betaald hoeft te worden, mits de adviezen van de bedrijfsarts en casemanager zijn opgevolgd.

Bij de begeleiding van ziekte gevallen heb jij een casemanager nodig. De casemanagers van TOSS ondersteunen jou tijdens het traject van een zieke werknemer.  Daarmee besteed je dus naast de salarisadministratie ziekte en verzuimadministratie uit. De casemanager kost jou alleen geld op het moment dat er daadwerkelijk een zieke medewerker is.

Vraag via sales@toss-group.com naar de mogelijkheden en de kosten. Vrijblijvend neemt één van onze consultants contact met jou op. Zij adviseren jou welke opties het beste bij jouw bedrijf passen. Denk aan opties als:

  • Aantal dagen eigen risico;
  • Dekkingspercentage van het salaris (variërend tussen 70% en 100%);
  • Werkgeverslasten wel of niet meeverzekeren.

Ziek zijn is heel vervelend, voor de medewerker en voor jou als werkgever. Regel het dus goed voordat er überhaupt een ziektegeval is binnen jouw organisatie.

Vragen over onze verzuimverzekering en arbodienst service?

Onze adviseurs zijn beschikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur.
Zit jij toch met spoed te wachten op een antwoord?
Stuur ons dan een WhatsApp!

 Stuur ons een bericht via WhatsApp
 Bel ons op 020 204 45 53
 Mail naar sales@toss-group.com

Neem contact met ons op